phone icon+40-755 012 163   phone icon+40-744 514 727

Ce construim

Ne adresam clientilor interesati de realizarea investitiilor in domeniul constructiilor civile, industrial si comerciale, totul de o calitate superioara, adaptat la bugetul clientului insa fara a renunta la excelenta in executie.

REAL CONFORT IMPEX SRL beneficiaza de sistem de management al calitatii si mediului, precum si al sanatatii si securitatii ocupationale, stabilit, documentat, implementat, mentinut si imbunatatit continuu, conform standardelor SR EN ISO 9001: 2008; SR EN ISO 14001: 2004 si SR OHSAS 18001:2008.

Pentru a veni in intampinarea exigentelor dumneavoastra cu oferte cat mai complete, echipa REAL CONFORT IMPEX SRL va pune la dispozitie si servicii de consultanta imobiliara.

Constructii industriale

Industrial

Constructiile industriale sunt constructii ce trebuie sa satisfaca un ansamblu de conditii tehnice, care privesc durabilitatea in timp, robustetea structurala, rezistenta si stabilitatea constructiei, rezistenta la foc etc.
mai multe detalii
Constructii rezidentiale

Rezidential

Constructiile rezidentiale trebuie sa raspunda din punct de vedere al sigurantei personale, costurilor de intretinere, incadrarea armonioasa in cadrul urbanistic. O constructie ideala favorizeaza sanatatea fizica si confortul psihic, conferind în acelasi timp un sentiment de securitate ocupantilor sai.
mai multe detalii
Imobile birouri

Imobile birouri

REAL CONFORT IMPEX SRL realizeaza constructii destinate utilizarii office, tinand cont de standardele de calitate si de spatiu necesare spatiilor destinate lucrului la birou si tuturor activitatilor conexe.
mai multe detalii
PORTOFOLIU - LUCRARI REPREZENTATIVE
CERTIFICARI

Real Confort CertificariReal Confort Certificari